Menu
JEDÁLNY LÍSTOK
Predjedlá
Utopenec s octom a cibuľou 200 G
2 ks dobre odležané, v náleve pripravenom podľa vlastného receptu
5,30€
Nakladaný Encián 120 g
dobre vyzretý, preložený s cibuľou, zeleným korením, cesnakom, alebo čili papričkou
5,30€
Tatársky biftek trhaný 200 g
cesnak, opečený chlieb na oleji, alebo nasucho, na požiadanie so žĺtkom
18,90€
Bravčová Terrina 120 g
s krémom zo zeleného korenia a uhorkou
4,70€
POLIEVKY
Slepačí vývar 0,4 l
podávaný so zeleninou a domácimi rezancami
2,50€
Hustá polievka - podľa týždennej ponuky 0,5 l
kotlíkový guláš, kapustnica, fazuľovica, boršč, držkovica
5,20€
HLAVNÉ JEDLÁ
Kuracie krídelká grilované 250 g
so zmesou korenia a cesnakovým chlebom
5,50€
XXL Kuracie krídelká grilované 500 g
so zmesou korenia a cesnakovým chlebom
8,90€
Pečené bravčové rebrá s pečenými zemiakmi 350 g/150 g
podávané s rajčinovou salsou
9,50€
Pečené bravčové koleno U MATÚŠA 100 g
podávané s horčicovým dipom a sedliackou oblohou
1,80€
Bravčová cigánska v žemli 180 g/120 g
podávaná s kyslými, uhorkami, karamelizovanou cibuľkou a horčicou
5,50€
Bravčový / Kurací rezeň 150 g
podávaný so zemiakovo-cibuľovým šalátom
9,50€
Trhané kuracie stehná 180 g
podávané so zemiakovým nákypom a pórom
9,50€
Caesar šalát s krutónmi
a parmezánom 180 G
s grilovanými kuracími prsiami
9,50€
Týždenná ponuka s našou domácou knedľou 150/150 g
Segedín, Sviečková, Maďarský guláš, Hovädzie s chrenovou omáčkou
9,50€
DEZERTY
PODĽA TÝŽDENNEJ PONUKY
PRÍLOHY
Varené zemiaky 150 g
1,50€
Hranolky malé s omáčkou „FryDay“ 160 g
9,50€
OPEKANÉ zemiaky 150 g
1,50€
Hranolky VEĽKÉ s omáčkou „FryDay“ 250 g
9,50€
Dusená ryža 150 g
1,50€
Hranolky „FryDay“ 100 g
2,30€
Knedľa 150 g
1,70€
Toast/topinky 2 ks
0,80€
Chlieb 100 g
0,50€
Omáčky 50 ml
(kečup, tatárska omáčka, majonéza, chilli, barbecue, samurai, andalúzska…)